Foto van je familie, gezin of kinderen

Naast newborn shoots  en zwangerschapsfoto’s maak ik ook graag foto’s van je familie, gezin en/of kinderen. Niets is zo waardevol als het vastleggen van kostbare momenten met je geliefden, en het nemen van een speciale foto spelen hierbij een belangrijke rol.

Of het nu gaat om vrolijke familiemomenten, bijzondere mijlpalen of de alledaagse avonturen van je gezin, foto’s kunnen je helpen om die onvergetelijke herinneringen levendig te houden. Elk jaar laat ik mijn gezin ook fotograferen juist voor die blijvende herinnering. Zo sta ik ook eens op de foto… 😊

Er zijn zoveel mogelijkheden om die perfecte foto vast te leggen. Daarom bespreken we verschillende stijlen en technieken en stel ik manieren voor om je foto’s op een unieke en creatieve manier te presenteren.

“Leg die kleine grote momentjes vast”

We leven in een maatschappij die altijd te snel gaat. Daarom is het zo belangrijk dat die kleine grote momentjes worden vastgelegd.

Tike Fotografie legt die momenten op een naturelle en creatieve manier vast. Dat vind ik belangrijk!

koppelshoot

Familie foto

Als fotograaf is het nemen van familiefoto’s een geweldige manier om mensen te fotograferen die elkaar graag zien. Vaak zie je de energie en liefde tussen familieleden reflecteren in de foto’s die ik maak.

Hoe maken we spontane en leuke foto’s? 

  • Samen creëren we een comfortabele en ontspannen sfeer.
  • We trekken samen de natuur in. Onderweg van de parking naar de shootplek leren we mekaar al wat beter kennen.
  • Interacties tijdens de fotoshoot zijn super tof! Uiteraard stuur ik jullie aan. Niet iedereen is een topmodel van nature 🙂
  • Spontane momenten omarmen we.
  • Goede vibes en energie zorgen voor super foto’s.

 

Locatie 

Meestal ga ik naar de Kalmthoutse Heide (https://nl.wikipedia.org/wiki/Kalmthoutse_Heide) waar ik graag het licht ‘pak’ van het Golden Hour (afhankelijk van seizoen en rekening houdend met de kinderen). Dat is het uurtje na zonsopgang of het uur voor zonsondergang. Prachtig licht dat dus een gouden gloed geeft. Hebben jullie liever een andere locatie, laat het me zeker weten! 

Gezin Foto

Bij het nemen van gezinsfoto’s is het belangrijk om een ontspannen sfeer te creëren en die spontane momenten vast te leggen. Het doel is om leuke en ontspannen foto’s te creëren die een blijvende herinnering worden.

Ik vind het belangrijk dat ik als gezinsfotograaf de sessie luchtig en natural probeer te houden zodat het voor jullie een toffe ervaring is. Niks stijf poseren! we maken er gewoon een super leuke fotoshoot van met veel plezier en qualitytime met de kinderen.  En wees gerust, niet iedereen is een fotomodel in hart en nieren, dus ik geef zeker aanwijzingen en leuke opdrachtjes zodat het voor jullie zeker en vast een leuke ervaring wordt!

gezinsfotoshoot Antwerpen
fotoshoot golden hour kinderen

Kids Foto

Een fotoshoot van je kids is en blijft altijd leuk. Uiteraard ga ik regelmatig met mijn eigen kids op stap. Zo zie ik de evolutie van mijn kinderen die zo waardevol is. Kinderen veranderen zo snel, zowel uiterlijk als innerlijk. Daarom is het zo bijzonder om die evolutie vast te leggen. Ik maak spontane foto’s die naturel en leuk zijn zowel voor de ouders als voor de kinderen.

Album

Een album is in alle pakketten inbegrepen. Zo is je ervaring met Tike Fotografie helemaal af. Jij hoeft het werk niet meer te doen, het is een all-in-one pakket!

Ik vind het enorm belangrijk dat je na de shoot niet enkel een USB-stick of een downloadlink ontvangt maar een mooi album dat je regelmatig vastneemt om te bekijken.

Wil je ook nog mooie prints als wanddecoratie of in een kadertje: ik heb een uitgebreide lijst aan fotoproducten waaruit je kan kiezen en alles wordt tot in de puntjes afgewerkt.

gezinsfotograaf Antwerpen, Brecht