Gezinsfotoshoot

“Leg die kleine grote momentjes vast”

Als gezinsfotograaf vind ik het uiteraard belangrijk om mooie foto’s te hebben van mijn eigen gezin. Daarom laten wij elk jaar een gezinsfotoshoot doen (zo sta ik er zelf ook eens op :-)). Ik maak hier dan een album van want ik vind het voor mijn kinderen later zo waardevol om een tastbare herinnering te hebben.

We leven in een maatschappij waar alles snel en nu moet. Maar soms moet je tijd maken om even stil te staan bij kleine en grote momentjes. Het gezin is waar het allemaal om draait en waar je’t voor doet, toch? Wel, boek eens een gezinsshoot en maak die herinneringen dan ook echt waar.

Het liefst fotografeer ik tijdens het mooiste licht, en dit is bij zonsopgang, in de ochtend of tijdens zonsondergang: golden hour zoals ze zeggen, oftewel het gouden uurtje. Het licht is dan op zijn mooist!

Ook is het leuk als jullie kledij is afgestemd op mekaar. Draag liever geen drukke prints en stem de kleuren van je kledij af op de kleuren in de natuur, dit maakt er een mooi geheel van.

Ik vind het belangrijk dat ik als gezinsfotograaf de sessie luchtig probeer te houden, spontaan, naturel en leuk zodat het voor jullie een aangename sessie wordt. Jullie hoeven niet stijf te poseren, we maken er gewoon een super leuke uitstap van met veel plezier en qualitytime met de kinderen.

 

gezinsfotograaf Brecht, Antwerpen

Gezinsfotoshoot

Maak herinneringen en vereeuwig ze! Je kids blijven niet altijd klein en jij zal er ook op een bepaald moment niet meer zijn. 

Daarom is het mijn taak als gezinsfotograaf om jullie met z’n allen op zijn mooist te fotograferen en zo de leukste herinneringen voor later te creëren. Ik doe dit met passie en heel veel liefde voor het vak. 

In alle pakketjes zit ook een luxueus linnen album inbegrepen: niets mooier dan tastbare herinneringen! 

Album

Een album is in bepaalde pakketten inbegrepen. Zo is je fotoshootervaring helemaal af. Jij hoeft het werk niet meer te doen, het is een all-in-one pakket!

Ik vind het enorm belangrijk dat je na de shoot niet enkel een USB stick of een download link ontvangt maar een mooi album dat je regelmatig vastneemt om te bekijken.

Wil je ook nog mooie prints als wanddecoratie of in een kadertje: ik heb een uitgebreide lijst aan fotoproducten waaruit je kan kiezen en alles wordt tot in de puntjes afgewerkt.

gezinsfotograaf Antwerpen, Brecht