Communie, lentefeest en vormsel

Ben je op zoek naar prachtige foto’s van je kind tijdens zijn of haar communie, lentefeest of vormsel? Tike Fotografie fotografeert graag deze mijlpaal in het leven van je zoon of dochter.

Ik begrijp dat het communie-, lentefeest- of vormselmoment een unieke gelegenheid is waar je graag tastbare herinneringen van wilt hebben. Daarom kan je een mooi album samenstellen met de foto’s van Tike Fotografie. Elke foto vertelt een verhaal en we nemen de tijd om de sfeer en betekenis van je communie, lentefeest of vormsel vast te leggen.

Check mijn portfolio voor mooie voorbeelden en ideeën voor de communie, lentefeest of vormsel.

Communie en lentefeest

Voor professionele en spontane communiefoto’s ben je aan het juiste adres! 🙂 

Ik zorg ervoor dat je kind niet stijf hoeft te poseren voor zijn of haar communie- of lentefeest. We maken er een leuke uitstap van met veel interactie en plezier! Ik fotografeer je kind zoals hij/zij is op een leuke en creatieve manier. Dát is waar ik voor sta als fotograaf.

  • Spontane en leuke communie- en lentefeestfoto’s.
  • Vastleggen van een mijlpaal.
  • Samen creëren we een ontspannen sfeer!
  • Jouw persoonlijkheid laten we stralen.
  • Verschillende locaties mogelijk.
  • Album om te bewaren.
communie en lentefeest
vormsel fotoshoot

Vormsel

Het vormsel (https://nl.wikipedia.org/wiki/Vormsel) is ook zo’n belangrijke mijlpaal in het leven van een kind. Bij Tike Fotografie bieden we verschillende locaties aan om de vormselfoto’s perfect aan te laten sluiten bij de persoonlijkheid en stijl van je dochter of zoon. Ga je voor de tijdloze natuur of kiest jouw communicant liever iets stoerder? Wil je een bijzondere locatie? Dan denk ik graag met je mee.

Wil je een album met je mooiste foto’s? Ook dat kan bij Tike Fotografie. We maken een prachtig album met de mooiste beelden van je bijzondere dag.

Communiekaartjes

Bij een eerste communie, vormsel of lentefeest, hoort een kaartje! 

Ik maak voor jullie, indien gewenst, een ontwerp voor zowel uitdeelkaartjes voor de klasgenootjes als communiekaartjes die voor de familie een mooi aandenken zijn. Wens je graag nog andere fotoproducten, dan kan daar ook voor gezorgd worden!

In de meeste pakketten zit zelfs heel mooie luxe album inbegrepen met de foto’s van de shoot.

communiekaartjes
lentefeest

Resultaat

Je kan rekenen op prachtige resultaten na een fotoshoot voor jouw communie, lentefeest of vormsel. We leggen de magie en de betekenis van deze mijlpalen vast in persoonlijke beelden speciaal voor jou.

Na de fotoshoot selecteer ik zorgvuldig de mooiste foto’s en bewerk ik ze met vakmanschap. Het resultaat zijn foto’s die een blijvende herinnering zullen vormen aan dit bijzonder moment.

Waarom kies je voor Tike Fotografie?

  1. De kracht van beelden: Foto’s hebben het vermogen om emoties op te roepen en verhalen te vertellen. Ze creëren een blijvende herinnering die je telkens weer kunt herbeleven. Met mijn jarenlange ervaring ben jij gegarandeerd van mijn expertise.
  2. Een persoonlijke en unieke benadering: Elke fotoshoot voor communie, lentefeest of vormsel is anders, net als elk kind. Daarom benader ik ook elk kind op een persoonlijke manier.
  3. Creativiteit: Ik denk na over creatieve ideeën en locaties die passen bij de gelegenheid en je zoon of dochter natuurlijk. Misschien heb je een speciale plek in gedachten of een bepaalde setting. Laat het weten en we bekijken de mogelijkheden.
  4. Delen van herinnering met foto’s: Na de fotoshoot is het leuk om de foto’s te delen met vrienden en familie. Laat mij een mooi album voor je creëren wat je kan blijven koesteren.
communie