Newborn shoot

Newborn shoots, onze expertise bij Tike fotografie, waar we de bijzondere momenten vastleggen van pasgeboren baby’s.

Als professionele fotograaf begrijp ik de onschatbare waarde van deze kostbare periode. Met mijn jarenlange ervaring en liefde voor het vak streef ik ernaar tijdloze en betoverende beelden te creëren die de schoonheid en onschuld van pasgeboren kindjes vastlegt. Ontdek hoe mijn newborn shoots blijvende herinneringen kunnen creëren waar jullie als gezin voor altijd van zullen genieten.

Babyshoot pasgeboren baby

Newborn shoot met vertrouwen en veiligheid

Bij mijn newborn shoots staat de veiligheid van jullie pasgeboren kind altijd voorop. Ik zorg ervoor dat de omgeving warm, comfortabel en volledig hygiënisch is. Ook de sfeer is ontspannen waardoor je baby in alle rust kan gefotografeerd worden.

Ik neem de tijd om de behoeften van zowel de baby als de ouders te begrijpen omdat jullie visie belangrijk is. Het is dan ook vanzelfsprekend dat alle poses en accessoires aangepast zijn om ervoor te zorgen dat jullie baby zich comfortabel en veilig voelt.

Foto’s in de studio

In de studio beschik ik over een breed aanbod aan zorgvuldig gekozen accessoires en achtergronden om de setting af te stemmen op de wensen en de persoonlijkheid van je kindje. Of het nu gaat om zachte dekens of schattige accessoires, ik zorg ervoor dat elk detail in orde is om de foto’s uniek en betoverend te maken.

Tijdens de shoot neem ik de tijd om te werken op het tempo van jullie baby. Ik begrijp dat pasgeborenen hun eigen ritme hebben en daarom neem ik regelmatig pauzes voor voeding, verzorging en knuffelmomentjes.

Newborn shoot tussen de 7 en 21 dagen na de geboorte

Het is belangrijk dat je een newborn shoot plant tussen de 7 en 21 dagen na de geboorte van je baby. Tijdens deze periode zijn pasgeboren baby’s vaak nog erg slaperig en flexibel en daardoor kunnen we prachtige en bijzondere foto’s creëren.

Als fotograaf met expertise in newborn shoots kan ik je garanderen dat ik bijzondere beelden kan vastleggen. De babyhuid is nog zacht en de unieke kenmerken die een pasgeboren baby geeft, maken de blijvende herinnering van een newborn shoot speciaal.

Door binnen deze periode een fotosessie te plannen, kan ik jouw kindje fotograferen op zijn of haar allerkleinste en meest onschuldige momenten. Deze foto’s kan je later delen met familie en vrienden. Het is een kans om de magie van de eerste levensdagen van je baby voor altijd te bewaren.

papa en babyfoto

Hoe plannen we je newborn shoot?

We plannen een newborn shoot al tijdens de zwangerschap. Uiteraard is er geen exacte datum bekend maar om teleurstellingen te voorkomen dat mijn agenda vol zit, plannen we de shoot al tijdens de zwangerschap.

Mocht de bevalling vroeger of later zijn dan ‘gepland’, bekijken we samen een nieuwe datum tussen de 7 en 21 dagen na de bevalling. Het is dus van belang dat wanneer jullie kindje geboren is, jullie het mij ook laten weten zodat ik kan schuiven in mijn agenda.

Newborn shoot zelf

1. Eerst begin ik met foto’s te maken van het gezin en foto’s met eventuele broertjes of zusjes.

2. Daarna concentreer ik me op jullie pasgeboren baby.

We nemen foto’s in mijn studio. Je hebt inspraak in kleurgebruik en poses mocht je dit wensen. Ook mag je voorbeelden laten zien uit mijn portfolio die je mooi vindt. Een newborn shoot neemt snel 3 á 4 uur in beslag. Waarom? Je baby moet comfortabel zijn en daar neem ik de tijd voor. Ook de nabewerking van de foto’s duurt een aantal uren. Ik lever enkel kwaliteit en kwaliteit kost tijd.

Prijs: 195,- voor de newborn shoot + harmonicaboekje met magneetsluiting.

Wat is inbegrepen in deze prijs? De voorbereiding, de newborn shoot zelf, de selectie en afwerking en een mooi harmonicaboekje met magneetsluiting.

Wat is niet inbegrepen? Digitale foto’s. Hiervoor kies je een pakket eens de foto’s klaar zijn waar je ook mooie producten zoals een album of triplex kan kiezen. Ook kan je allerlei mooie wanddecoratie bijbestellen.

Wil jij iemand verrassen met een cadeaubon?

Een newborn shoot of een andere fotoshoot kan je ook cadeau geven! Het bedrag kies je zelf en ik maar er iets moois van om te geven.

Neem contact op voor een leuke cadeaubon!

Newbornfoto babyfoto