Newborn

“Newbornfotografie is zo puur”

Als newbornfotograaf ben ik gespecialiseerd in babyfotografie: zowel geposeerde newbornfotografie als lifestyle newbornfotografie. Lees hieronder meer over het verschil tussen de twee.

Het is een stiel apart en zeker niet te onderschatten maar het is het liefste wat ik doe: die eerste babyfoto’s zijn zo teder en zullen  een heel leven gekoesterd worden.

Ben jij ook op zoek naar een newbornfotograaf of babyfotograaf om het nieuwe leven dat jullie mochten verwelkomen vast te leggen met tijdloze en stijlvolle babyfoto’s? Ik raad je aan om reeds tijdens je zwangerschap een newborn shoot vast te leggen, zodat je zeker bent van je plekje. Het is een korte periode waarin deze foto’s van je baby gemaakt kunnen worden dus het zou jammer zijn als ik geen plaats meer zou hebben. Een newborn fotoshoot wordt gedaan als je kindje tussen de 7 en  21 dagen oud is. Je krijgt dan van die prachtige slapende foto’s van je baby in opgekrulde en schattige poses. Ze zijn nog heel slaperig en flexibel en dit is de enige moment dat je ze zo kan poseren. 

Wacht je liever tot je kindje een beetje ouder is? Dan is rond 6 maanden ook een leuke leeftijd om babyfoto’s vast te leggen:  ze kunnen zelfstandig zitten, maar nog niet kruipen. Ze lachen al veel en er is leuke interactie: ook dit zijn unieke babyfoto’s!

newbornfotograaf antwerpen

Geposeerde Newborn

In mijn aangenaam verwarmde studio gaat de newborn sessie helemaal in het ritme van jouw baby. Ik vraag van tevoren wat jullie wensen zijn m.b.t. kleurgebruik, props en poses. Zo ben ik er zeker van dat de gemaakte foto’s helemaal jullie smaak zijn.

Als newbornfotograaf tracht ik zoveel mogelijk variatie te brengen in de foto’s maar forceer niets. Voelt je baby zich niet comfortabel in een bepaalde pose, dan gaan we voort met de volgende.

 Ik werk met verschillende pakketjes zodat het voor iedereen financieel haalbaar is om de prachtigste herinneringen aan je baby te hebben. 

Een newbornshoot gebeurt tussen de 7 en 21 dagen. Boek ruim op tijd, al tijdens je zwangerschap.

Lifestyle Newborn

Is geposeerde newborn niets voor jullie, dan kan je ook een lifestyle newbornshoot vastleggen. Deze shoot gebeurt bij jullie thuis. Hier gaat de aandacht vooral naar jullie als nieuwe gezinnetje en focus ik me op de interactie met jullie baby: voeden, knuffelen, wiegen, troosten, … 

Een reportage met tijdloze, spontane en ongeposeerde foto’s.

De leeftijd van je baby speelt hier minder een rol. Of je baby nu één week oud is of 2 maanden, een newborn lifestyle shoot kan in principe tot enkele maanden oud.

Babyfotograaf Lifestyle newborn