Tike Fotografie

Fotograaf met expertise in newborn shoot en zwangerschapsfotografie

Fotograaf Kristel De Smet, gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie en newborn shoots. Bij Tike Fotografie draait alles om het vastleggen van de prachtige momenten die gepaard gaan met het verwelkomen van nieuw leven.

Of je nu een stralende aanstaande mama bent die haar mooie lichaam wil vereeuwigen of kersverse ouder bent die de tedere en kostbare momenten met je pasgeboren baby wil vastleggen, ik breng je visie tot leven. Met mijn expertise, passie en ervaring streef ik ernaar om tijdloze en emotionele beelden te creëren die je koestert voor de rest van je leven.

Dat is mijn missie bij Tike Fotografie.

Bekijk zeker mijn portfolio en neem vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken en een blijvende herinnering te creëren van deze onvergetelijke momenten.


Newborn shoot

Zwangerschapsfotografie

 • Ideaal tussen de 7 en 21 dagen na de geboorte
 • Professionele begeleiding
 • Veiligheid van het kindje staat voorop
 • Newbornshoot in de studio
 • Jarenlange ervaring met newborn shoots
 • Herinneringen creëren
 • Ideaal tussen week 28 en 34 van de zwangerschap
 • Liefst met zonnig weer in de avond / Golden hour
 • Gebruik van speciaal ontworpen zwangerschapsjurken
 • Eigen kledij altijd mogelijk
 • Herinneringen creëren
zwangerschapsfotoshootgolden hour

Zwangerschapsfotografie

Voor je kiest voor een newborn shoot, laat je eerst dat prachtige lichaam van je fotograferen. Het is een unieke kans voor jou als aanstaande mama om deze momenten vast te leggen. Samen met je partner en/of gezin kom je naar de Kalmthoutse Heide waar we in de avonduren het Golden Hour proberen te pakken qua licht. Andere locaties zijn natuurlijk ook mogelijk maar door jarenlange ervaring weet ik waar de mooiste plekjes en licht te vinden zijn.

Speciaal voor de zwangerschapsfotografie heb ik unieke zwangerschapsjurken  laten ontwerpen. Je kan een jurk kiezen uit onze collectie maar je kan natuurlijk ook je eigen zwangerschapskledij aandoen.

Hier kan je me contacteren en hieronder vind je enkele voorbeeldfoto’s van zwangerschapsfotografie.

Newborn shoot

Als fotograaf die gespecialiseerd is in newbornfotografie is het belangrijk dat er een unieke belevenis wordt gecreëerd voor jullie als ouders. Fotografie van een pasgeboren baby brengt expertise en vaardigheden met zich mee die specifiek gericht zijn op het vastleggen van juist die prille, eerste momenten. Daarom is het ideaal dat jullie baby wordt gefotografeerd tussen de 7 en 21 dagen na de geboorte.

Veiligheid newborn  

Ik begrijp de gevoeligheid en kwetsbaarheid van deze fase in het leven en mijn ervaring heeft me geleerd hoe ik een ontspannen en veilige omgeving kan creëren voor zowel de baby als de ouders. Met oog voor detail, geduld en een liefdevolle benadering leg ik als gespecialiseerde newborn-fotograaf de kostbare emoties, de tederheid en de puurheid van deze unieke levensfase vast waar veiligheid voorop staat.

Hier kan je me contacteren en hieronder vind je enkele voorbeeldfoto’s van newbornfotografie.

Portretfotografie

Naast mijn specialisatie als fotograaf in newbornshoots en zwangerschapsfotografie bied ik ook andere soorten fotografie aan. Het volgt elkaar eigenlijk mooi op. Je start met foto’s van je zwangerschap en daarna nemen we foto’s van je pasgeboren baby. Als je mooie zoon of dochter 1 jaar wordt, is er de cakesmash-shoot. Bij de eerste communie of lentefeest ben ik er terug om vervolgens het eventuele vormsel ook vast te leggen. Als de kids groter zijn (of nog heel klein), volgt een geweldige sessie met het gezin en dan eindigen we met z’n allen voor een complete familieshoot.

Dát is Tikefotografie: van zwangerschap tot familie, ik ben erbij en leg alle mooie momenten vast.

Gezin, familie en kids

Cakesmash en Fruitsplash

Communie, lentefeest en vormsel

Tijd om stil te staan bij het feit dat jullie gezin mooi en compleet is. Zelf laat ik elk jaar een fotoshoot doen van ons gezin want zo sta ik er zelf ook eens op 😊. We nemen de tijd om in de prachtige avondzon van de Kalmthoutse heide het Golden Hour af te wachten en dan…foto’s!

Je kind wordt 1 jaar! Dat moet gevierd worden…met een cakesmash. Er is taart, ballonnen en confetti EN er is een fotograaf = succes verzekerd.

Ze worden groot, de kids. Ineens besef je dat ze hun communie doen of lentefeest. Ook hier worden weer herinneringen gecreëerd voor het hele gezin. Leg dit speciale moment vast met Tike Fotografie.

kinderfotograaf Antwerpen
eerste verjaardagsshoot met taart
communiefotograaf