Familiefotograaf

Tike photography biedt verschillende soorten fotoshoots aan. Kijk hieronder snel waar jij naar op zoek bent.

Familiefotograaf

Familiefotograaf Brecht, Schoten, Schilde, Brasschaat, Kalmthout

Familiefotograaf in Brecht

Welkom op mijn website! Ben je op zoek naar een familiefotograaf in Brecht, Antwerpen of omstreken. Bekijk dan zeker hieronder de mogelijkheden. 

Ik ben een familiefotograaf die elke mijlpaal in het leven vastlegt en ik ben gespecialiseerd in fotografie van heel het familiale gebeuren. De eerste foto’s van je pasgeboren baby (newbornshoot), de eerste verjaardag van je kindje fotograferen tijdens een super leuke cakesmash shoot, de mooiste foto’s van je bolle buikje vastleggen tijdens een zwangerschapsfotoshoot of heel het gezin op de foto zetten en herinneringen voor het nageslacht maken tijdens een gezinsshoot. Ook fotografeer ik huwelijken dus moest je daar naar op zoek zijn, vind je hierover ook alle informatie over op de website.

Ik hou ervan om met mensen te werken en daarom fotografeer ik dan ook liefst alles wat met familie te maken heeft en noem ik mezelf dan ook familiefotograaf.

babyfotograaf Antwerpen, België

Newborn en baby

Wat worden ze snel groot! Je knippert eens met je ogen en voor je het weet, rent je toen o zo klein baby’tje roekeloos in het rond. Met deze fotosessies koester je de eerste weken of maanden van je hartendief.

Mogelijkheden:

Portret

Of het nu een plechtige gelegenheid is of een gezinskiekje om later op terug te blikken, samen zorgen we ervoor dat jouw speciale momenten mooi in beeld worden gebracht.

Mogelijkheden: