Baby fotoshoot

“Ze worden veel te snel groot”

Inderdaad, wat groeien ze snel! Je knippert eens met je ogen en voor je het weet rennen ze zonder vallen in het huis, halen ze hun diploma of brengen ze zelfs hun eerste liefje meer naar huis.

Daarom ben jij ook op zoek naar een Newborn en Baby fotograaf. Ik leg deze periode graag voor je vast in een mooie baby shoot. Ga je voor een newborn fotoshoot, een sitter shoot, een cakesmash shoot of fruit splash?

Newborn en Baby fotograaf

Newborn

In mijn aangenaam verwarmde studio gaat de newborn sessie helemaal in het ritme van jouw baby. Ik vraag van tevoren wat jullie wensen zijn zodat de studio al helemaal ingericht is als jullie komen.  

Ik maak foto’s van jullie baby in verschillende poses. Daarbij forceer ik niets maar we proberen wel zoveel mogelijk variatie in de shoot te brengen zodat jullie een mooi gevulde en gevarieerde galerij hebben. 

Een newbornshoot gebeurt tussen de 7 en 21 dagen. Boek ruim op tijd, al tijdens je zwangerschap.

Sittersessie

Niets schattigers dan je kleine spruit die voor de eerste keer zelfstandig en zonder al te veel gewiebel kan neerzitten. Een moment om later als ouders met een wijdse glimlach op terug te blikken.

Tijdens de zitsessie koesteren we een van de eerste mijlpalen van je kindje in een bijpassende omgeving. Door de vele attributen in de studio kunnen we voor een setting zorgen waarbij zowel jij als ouder, als je kindje intens blij van wordt.

Newborn en babyfotograaf
newborn en babyfotograaf

Fruit Splash

Is jouw baby ook zo’n gezonde zoetebek, smult die graag van fruit en kan die zelfstandig zitten? Dan is de fruit splash een leuk alternatief voor de Cake smash.

Jouw oogappel komt in een melkbadje vol met fruit terecht. Wat hij of zij met het drijvende fruit gaat doen, blijft voor iedereen een raadsel. Maar 1 ding staat vast: het levert heerlijke foto’s op!

Ipv met fruit kan dit ook met verse bloemetjes gedaan worden.

Cakesmash

Het concept is simpel: jouw kindje én een taart. Laat je oogappel maar graaien naar de taart en het levert gegarandeerd foto’s op waar je later nog even hard om moet lachen.

De Cake Smash fotoshoot is overgewaaid uit de Verenigde Staten en is ook hier ontzettend populair geworden. Geen wonder, want het levert unieke en onvergetelijke foto’s op van de eerste verjaardag van jouw kindje.

newborn en babyfotograaf