De allermooiste portretten

“Speciale momenten moet je koesteren”

Als portretfotograaf werk ik met mensen. De mooiste momenten vastleggen, met echte emoties, mooi licht en afgewerkt in mijn stijl.

Een baby in je buik, de eerste communie van je kind, jouw gezinnetje spelend in het bos. Het zijn momenten die je vastgelegd wil hebben zodat je altijd terug kunt kijken. Mijn foto’s hebben een ongedwongen, ongeposeerde uitstraling. Met de warme tinten en het mooie licht heb je sprookjesachtige foto’s van dat moment waar je altijd naar terug wilt kijken. 

Kinderen

Het is fantastisch om kinderen te fotograferen. Ze zijn zo puur, eerlijk en vrij, iets waar je niet kan naast kijken in foto’s. Heerlijk om deze eerlijkheid en spontaniteit dan ook aan je muur te hangen of als album cadeau te geven aan oma of opa.

In Tike’s studio is het mogelijk om fotoshoots tot 3 kindjes te houden (max. 7 jaar).

Op locatie kunnen alle aantallen en leeftijden

Gezinnen

Je gezin is je levenswerk waar je trots op bent. En dat verdient een mooi portret! Een familiereportage gebeurt steeds op locatie in een ongedwongen sfeer. Misschien een plek waar jullie graag picknicken of gaan wandelen? Een locatie waar jullie mooie herinneringen aan hebben?

Tike vereeuwigt deze herinneringen graag voor jullie op foto. We creëren enkele mooie portretten van het hele gezin, in een mooi kader. Ook worden er individuele portretjes gemaakt, liefst niet geposeerd maar wel heel spontaan. Tike legt vast hoe je echt bent.

gezinsfotograaf
zwangerschapsfotohoot

Zwangerschap

Koester je bolle buik voor altijd met een unieke en persoonlijke fotoreportage tijdens je zwangerschap. Een mooie herinnering voor later, zowel voor jezelf als voor je kind!

De shoot kan bij mij in de studio of op jouw favoriete locatie: Een bospadje in volle herfstglorie, een knus hoekje bij jouw thuis of toch nog iets anders? Samen bekijken we wat jou de mooiste foto’s oplevert.

Combineer met een newborn fotoshoot en krijg korting van 25 euro op de newborn fotoshoot! Daarnaast kan je kiezen tussen verschillende zwangerschapsjurken! Bekijk ze hier.