Zwangerschapsfotoshoot

“Dat bolle buikje moet je koesteren”

Je bent zwanger! Proficiat aan jullie beiden! En daarom ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf om je bolle buikje voor altijd vast te leggen?! Mooi!!

Er is niets mooier dan een zwangere vrouw te fotograferen: het nieuwe leven dat in haar groeit, het uitkijken van mama en papa naar het moment om dat kleine wondertje in hun armen te sluiten! De liefde voor het ongeboren kindje dat steeds maar groeit… ik hou ervan om als zwangerschapsfotograaf die mooiste momenten vast te leggen en om te toveren naar de mooiste herinneringen in de vorm van foto’s. 

Wil je graag een zwangerschapsshoot vastleggen, heb je de keuze om dit in de mooie natuur te doen of bij mij in de studio. 

De beste periode voor een zwangershaps fotoshoot, is tussen 32 en 36 weken. Neem ruim op voorhand contact met me op zodat dit tijdig ingepland kan worden.

Ik heb verschillende zwangerschapsjurken ter beschikking die speciaal ontworpen zijn voor zwangerschapsfotografie en ja hoor: die mag je gebruiken! Op deze pagina vind je een overzicht van de jurken waaruit je kan kiezen. Draag je liever je eigen kledij, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wil je tevens een newbornshoot boeken, dan heb ik een leuke extraatje: als je beide shoots boekt, krijg je 25 EUR korting op de newbornreportage!

zwangerschapsfotograaf Brecht, Antwerpen

Zwangerschapsshoot in de studio

Als zwangerschapsfotograaf beschik ik over een eigen studio in Brecht. Een zwangerschaps shoot in de studio is tijdloos, ontspannen en sereen. Wil je je partner of kindje(s) graag mee op de foto, dan is dit ook mogelijk.

Ik heb een ruime keuze in kleuren voor de achtergrond en je mag uiteraard gebruik maken van de speciaal ontworpen zwangerschapsjurken. Ook een melkbad met verse bloemen horen bij de mogelijkheden. 

In de studio zijn we niet afhankelijk van het Belgische weer en zo hoeven we daar ook geen rekening mee te houden.

Wil je toch liever zwangerschapsfoto’s in de prachtige natuur, of met een huisdier, dan kies je beter voor een zwangerschapsreportage op locatie. 

Zwangerschapsshoot in de natuur

Als zwangerschapsfotograaf is het mijn bedoeling om voor jullie de mooiste herinneringen te maken en dan moet ik rekening houden met het licht. Zwangerschapsfoto’s in de natuur worden bij voorkeur tijdens het gouden uurtje gemaakt, golden hour, dus bij zonsopgang, in de ochtend of bij zonsondergang. Dit is zacht, warm licht en geeft de mooiste resultaten. 

Je partner, kindje(s) en/of huisdieren zijn van harte welkom als je ze wil betrekken bij de shoot.

Wil je een zwangerschapsfotoshoot bij je thuis laten doen, is dit ook geen probleem. Geen inspiratie voor een mooie buitenlocatie: ik help je hier wel mee! 🙂

Ik spreek altijd twee data af zodat we een reservedatum hebben ingeval we de shoot wegens slechte weersomstandigheden of ziekte moeten verplaatsen.

zwangerschapsfotograaf Brecht, Antwerpen