Cakesmash fotoshoot

“De mijlpalen in het leven van je kind”

Hocus Pocus, Sim Sala Bim: die kleine baby wordt 1 jaar! Het moment om een cakesmash shoot in te plannen dus.

Net zoals de newbornfotografie, is de cakesmashfotoshoot ook overgevlogen uit Amerika en Australië naar ons landje. Een eerste verjaardag van je kind mag niet ongezien voorbij gaan en wordt vaak gevierd met een fotoshoot in de studio. Altijd een verrassing hoe jullie kleine ukkepuk op de taart zal reageren! Ofwel wordt het een waar kliederpartijtje, ofwel moet hij/zij er niets van hebben. In beide gevallen, maken we er toch het beste van en lever ik een mooi galerijtje met leuke eerste verjaardagsfoto’s af.

Ik start de fotoshoot altijd met wat gewone foto’s: ballonnen, confetti, props en accessoires. Nadien volgt het gedeelte met de taart en we sluiten af met een heerlijk badje zodat je kindje na de cakesmash shoot proper mee naar huis kan. Dit laatste gedeelte vinden ze meestal nog het leukste! 🙂

Tegenwoordig zijn er op de cakesmash ook allerlei varianten: melkbadje met bloemen, fruitsplash, spaghettisplash, …noem maar op. Heb je zelf een leuk ideetje: laat het me zeker weten, ik probeer aan al jullie wensen tegemoet te komen. 

cakesmash shoot

Cakesmash

Voor de cakesmash shoot mogen jullie een keuze maken uit alle props en accessoires die in de studio voorhanden zijn. De taart mogen jullie zelf meebrengen. Zo is deze zeker naar jullie smaak. Heb je een bepaald thema in gedachte, kleur van achtergrond of stijl: ik hou rekening met wat jullie mooi vinden want ik wil dat jullie bij zijn met de hele setting. 

Heb je liever dat ik de taart bestel, dan kan dit ook. De prijs is afhankelijk van het formaat / stijl van jullie keuze.

Fruitsplash

De fruitsplash shoot wordt gedaan in een melkbadje. Jullie brengen zelf het fruit naar keuze mee. Welk fruit is hier voor geschikt? Aardbeien, citroenen, appelsienen, pompelmoes, sterfruit, …

Wil je liever bloemetjes ipv fruit in het badje: kan allemaal: zonnebloemen, gerbera’s, gipskruid, eucalyptus, … kies voor bloemen die mooi blijven drijven.

cakesmash shoot