Cakesmash fotoshoot

“De mijlpalen in het leven van je kind”

Een cakesmash is een unieke fotoshoot waarbij een baby of jong kind wordt uitgenodigd om zich helemaal uit te leven met een taart. De eerste of tweede verjaardag zijn ideaal voor een cakesmash!

Het concept achter een cakesmash is puur plezier voor het kind: de jarige wordt geplaatst voor een prachtig versierde taart en hij of zij mag  proeven, smashen en spelen met de taart. Bij Tike Fotografie zorgt dit voor een onvergetelijke, kleurrijke en grappige fotoshoot!

Hoe tof is het wanneer jouw kindje met taart mag spelen en dat ook nog eens wordt vastgelegd. Plezier verzekerd 😊

Kom en ontdek hoe een cakesmash fotoshoot bij Tike Fotografie een onvergetelijke ervaring kan zijn voor zowel kinderen als ouders!

cakesmash shoot

Wat is een cakesmash?

Tijdens een cakesmash wordt een speciaal versierde taart voor jouw dochter of zoon geplaatst. Jullie kindje krijgt dan alle kansen om ermee te spelen, te smashen en ervan te genieten. Alles uiteraard zodat we samen een geweldige fotoshoot kunnen organiseren.

Cakesmash is een trend die overgewaaid is uit Amerika en Australië. De bedoeling is dat de eerste verjaardag compleet in de verf wordt gezet door met een versierde taart of cake te spelen tijdens de fotosessie. Het biedt een unieke en leuke ervaring aan jullie kindje en aan jezelf! Meestal zijn er hilarische momenten waarbij het karaktertje en persoonlijkheid van jullie dochter of zoon naar voren komen.

Hoe gaan we te werk tijdens een cakesmash?

Tijdens de cakesmash (https://en.wiktionary.org/wiki/cake_smash) worden er vaak andere accessoires en achtergronden gebruikt om de sfeer en het thema van de fotoshoot te vergroten. Denk aan ballonnen, confetti en andere props.

fotoshoot baby en kids
melkbadshoot Antwerpen, Brecht

Wanneer boek je best een cakesmash?

Als jullie kindje 11 maanden oud is. Dan kunnen jullie de foto’s gebruiken voor een uitnodiging of op cadeautjes te laten drukken of als decoratie.

Verloop van een cakesmash:

  • We starten met ballonnen, confetti of andere materialen. Tike Fotografie heeft allerlei soorten accessoires en leuke dingetjes!
  • Foto’s worden genomen in de studio.
  • Dan komt de taart. Je mag ze zelf meebrengen of ik zorg voor een taart als je het op voorhand aangeeft.
  • Wil je liever een fruitsplash? Kan! Neem dan zelf het fruit mee.
  • We zorgen voor een veilige en comfortabele setting voor je kindje.
  • Na de cakesmash gaat je zoon of dochter in bad. Kinderen vinden dit vaak het leukste deel! Er worden ook foto’s genomen natuurlijk. Kleur en pret verzekerd!

Extra informatie: Zorg ervoor dat jullie baby goed uitgeslapen is. Ik neem uitgebreid de tijd voor jullie kindje dus als hij of zij erg vermoeid of ziek is, wordt foto’s nemen erg moeilijk.

Fruitsplash

De fruitsplash shoot wordt gedaan in een melkbadje. Jullie brengen zelf het fruit naar keuze mee. Welk fruit is hier voor geschikt? Aardbeien, citroenen, appelsienen, pompelmoes, sterfruit, …

Wil je liever bloemetjes in plaats van fruit in het badje: het kan! Neem zonnebloemen, gerbera’s, gipskruid, eucalyptus mee of wat je wilt. Kies wel voor bloemen die mooi blijven drijven.

fruitsplash
kinderfotograaf Antwerpen

Schenk een cadeaubon voor een cakesmash

Heb je in je vriendenkring of familie een eerste verjaardag te vieren? Tof! Schenk een cadeaubon van Tike Fotografie en verras hen met een super tof verjaardagcadeau! Neem gerust contact op voor de waarde van de bon of kies een pakket uit onze bestaande fotoshoots.