Zwangerschapsfotoshoot

Een zwangerschapsfotoshoot is een speciale gelegenheid waarbij de focus ligt op het vastleggen van de prachtige zwangere buik en het creëren van blijvende herinneringen. Het doel is om de mama te laten stralen en de unieke band tussen haar en het ongeboren kind vast te leggen. Samen met de newborn shoot behoort de zwangerschapsfotoshoot tot de expertise van Tike Fotografie.

Tijdens de zwangerschapsfotoshoot kun je verschillende poses en settings verkennen, variërend van intiem en teder tot speels en creatief.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een zwangere vriendin of familielid, of gewoon je eigen zwangerschap op een bijzondere manier wilt vastleggen, een zwangerschapsfotoshoot biedt een unieke ervaring en zorgt voor blijvende herinneringen.

Laten we samen ontdekken hoe je met een zwangerschapsfotoshoot deze bijzondere periode kunt vereeuwigen.

fotoshoot zwangerschap met partner

Je bent zwanger!

Proficiat! Wil je graag een zwangerschapsfotoshoot vastleggen? Doen! Je kan kiezen om foto’s te laten maken in de prachtige natuur of in de studio. Tijdens een zwangerschap verandert je lichaam zo snel. Er groeit een klein mensje in je buik, hoe bijzonder is dat. Dát moment is om te koesteren. Daarom is een zwangerschapsfotoshoot zo’n leuk idee!

 • We creëren samen foto’s die je kan delen met vrienden en familie.
 • We vieren je lichaam dat zo mooi is.
 • Tastbare herinnering maken.
 • Versterken van de band met je partner en gezin.

Zwangerschapsfotoshoot, hoe gaan we te werk?

We plannen de fotoshoot het best in tussen week 28 en 34 van de zwangerschap. Mijn ervaring leert me dat je buikje dan op z’n mooist is. Je partner en eventuele andere kindjes zijn super welkom natuurlijk. Wil je je huisdier mee op de foto? Doen!

 • We leggen 2 verschillende data vast voor in het geval we moeten verplaatsen wegens slecht weer of ziekte.
 • Als je kiest voor de natuur, neem ik je mee naar de Kalmthoutse Heide waar we foto’s nemen in de vooravond, Golden Hour, waar het licht dan op z’n mooist staat.
 • Foto’s maken kan ook op een door jou gekozen locatie.
 • Te koud? Mijn studio in Brecht is ook een optie uiteraard.
 • Ik neem zwangerschapsjurken mee die ik speciaal heb ontworpen voor mijn zwangerschapsfotoshoot. Je mag 1 of 2 jurken kiezen uit mijn collectie.
 • Eigen kledij neem je uiteraard ook mee als je dat wenst.
 • Voor je partner en kindjes: graag neutrale kleuren.
 • Zwangerschapsfotoshoot duur: ongeveer 1,5 uur

 

zwangerschapsfotografie
golden hour fotoshoot

Wat is inbegrepen in de shoot?

Eens de foto’s klaar zijn, krijg je een link naar een online galerij. Hieruit kan je foto’s kiezen. Check mijn pakketten waar prachtige albums en digitale foto’s zijn inbegrepen! 

Kies je tegelijk ook voor de newborn shoot? Krijg je direct 25,- korting!

Golden Hour

Golden hour is het tijdsbestek van één uur na zonsopgang of één uur voor zonsondergang, wanneer de zon laag aan de horizon staat.

Het zonlicht heeft dan een warme, gouden glans die zorgt voor een zachte lichtval. Het licht is ook warmer van kleur waardoor foto’s erg mooi worden. Golden hour zorgt er ook vaak voor dat de lucht prachtige kleuren krijgt. Denk aan rood, oranje en paars waarbij de achtergrond van foto’s dan een extra dimensie krijgt.

zwangerschapsfotografie golden hour
zwangerschapsfotograaf

Schenk een cadeaubon

Is je vriendin, zus, tante of nicht zwanger en zou je ze graag een zwangerschapsfotoshoot cadeau geven? Goed idee! Neem contact met me op en ik stuur je een cadeaubon op met de waarde die je zelf kiest.

Met de cadeaubon van Tike Fotografie geef je tastbare herinneringen die de ontvanger altijd zal bewaren en koesteren. Wat een mooi geschenk is dat!

Blijvende herinneringen in een oh zo bijzonder tijd.

Tike Fotografie creëert deze unieke momenten voor jou!