Sommige herinneringen zijn onbetaalbaar. Een fotoreportage biedt een creatieve oplossing om jouw waardevolle herinneringen op een unieke manier te bewaren zodat jullie deze nadien kunnen herbeleven.

Wat is de prijs van een fotoshoot?

Elke fotoshoot is anders. Daarom gaan we samen op zoek naar de beste formule zodat deze volledig aansluit bij jullie wensen en verwachtingen! Toch benieuwd naar enkele basisformules? Klik verder op de gewenste reportage en ontdek zo de basispakketjes.

Op locatie

Reportages van a tot z op verplaatsing, inclusief 40km vanuit Brecht.

In de studio

Verschillende soorten reportages in de studio.


Cadeaubonnen

Een cadeaubon krijgen is leuk, maar er eentje geven is duizendmaal leuker!

Verras iemand door een fotoshoot cadeau te doen. Jij bepaalt zelf het bedrag, er is dus geen minimumbedrag vereist. Wil je toch iets extra? Bovenop een (gedeelte van de) fotoshoot kan je ook enkele accessoires, zoals een fotoboek, cadeau doen. Alle cadeaubonnen vanaf €75 komen verpakt in een luxedoosje.

Is je vriendin zwanger? Verras haar met een cadeaubon voor een zwangerschapsshoot en / of newbornreportage. Wedden dat ze hier dolgelukkig mee zal zijn?

TIP: Ben je zelf zwanger en wil je doodgraag een newbornshoot laten doen? Zet dit mee op je geboortelijst en laat de mensen bijdragen om de mooiste herinneringen voor jullie te creëren!


Ja, ik wil een fotoshoot cadeau doen!