New born & babyfotografie

“Ze worden veel te snel groot”

Inderdaad, wat groeien ze snel! Je knippert eens met je ogen en voor je het weet rennen ze zonder vallen in het huis, halen ze hun diploma of brengen ze zelfs hun eerste liefje meer naar huis.

‘Newborn photography’ is vanuit de Verenigde Staten overgewaaid en ook hier ontzettend populair geworden. Want wie zegt nu nee tegen een herinnering aan de eerste dagen van je pasgeboren hartendief?

Hoe gaat een newbornshoot in zijn werk?

De sessie staat helemaal in het teken en het ritme van je baby. Er worden genoeg pauzes ingelast om je kindje tot rust te laten komen. De studio wordt aangenaam verwarmd tot 25 à 28°C. Lichte kledij voor de ouders is aan te raden!

Wil je graag foto’s met broer(s) en zus(sen) of met mama en papa? Dit is uiteraard mogelijk en hiervoor maken we tijd aan het begin van de fotoshoot (enkel pakketje silver of gold).

We starten met een voeding zodat je kindje helemaal voldaan en (hopelijk) moe is om alles vlot te laten verlopen, pols ik voordien graag naar wat jullie mooi vinden van poses en kleuren. Zo kan ik al één en ander klaarzetten voor de sessie.

Er wordt niets geforceerd. De ene baby legt zich al gemakkelijker in poses dan de andere en niet elke baby ligt graag op zijn buik, zij of rug. Alles gaat op het ritme van je kindje maar we proberen wel zoveel mogelijk variatie in de shoot te brengen zodat jullie een mooi gevulde en gevarieerde galerij hebben.


Newbornshoot vastleggen

Als je een newbornshoot wilt vastleggen, doe je dit best tijdens je zwangerschap. Ik houd rekening met de uitgerekende  bevallingsdatum. Voor het beste resultaat dient je oogappel tussen de 7 en 21 dagen oud te zijn. Boek dus zeker je newborn fotoshoot (ruim) op voorhand, liefst tijdens je zwangerschap! 

Ik neem graag de tijd om alle shoots en mogelijkheden te overlopen en jullie mee te begeleiden naar het creëren van een onvervangbaar aandenken aan je pasgeboren baby!

Ja, ik wil meer info!

%d bloggers liken dit: