Portretfotografie

Hieronder vind je enkele mogelijkheden die ik aanbied: van communiefoto’s op locatie tot zwangerschapsfoto’s in de studio of zelfs je kleine meid als prinses.

Heb je toch iets anders in gedachten of heb je een vraag? Ik beantwoord graag jouw vragen!


In de studio

Zitsessie

Niets schattigers dan je kleine spruit die voor de eertse keer zelfstandig en zonder al te veel gewiebel kan neerzitten. Een moment om later als ouders met een wijdse glimlach op terug te blikken.

Tijdens de zitsessie koesteren we een van de eerste mijlpalen van je kindje in een bijpassende omgeving. Door de vele attributen in de studio kunnen we voor een setting zorgen waarbij zowel jij als ouder, als je kindje intens blij van wordt.

Cake Smash

Het concept is simpel: jouw kindje én een taart. Laat je oogappel maar graaien naar de taart en het levert gegarandeerd foto’s op waar je later nog even hard om moet lachen.

De Cake Smash fotoshoot is overgewaaid uit de Verenigde Staten en is ook hier ontzettend populair geworden. Geen wonder, want het levert unieke en onvergetelijke foto’s op van de eerste verjaardag van jouw kindje.

Fruit splash

Is jouw baby ook zo’n gezonde zoetebek, smult die graag van fruit en kan die zelfstandig zitten? Dan is de fruit splash een leuk alternatief voor de Cake smash.

Jouw oogappel komt in een badje vol met fruit terecht. Wat hij of zij met het drijvende fruit gaat doen, blijft voor iedereen een raadsel. Maar 1 ding staat vast: het levert heerlijke foto’s op!

Zwangerschapsfotografie

Koester je bolle buik voor altijd met een unieke en persoonlijke fotoreportage tijdens je zwangerschap. Een mooie herinnering voor later, zowel voor jezelf als voor je kind!

Indien gewenst kan je deze zwangerschapsreportage combineren met een newborn fotoshoot. Zo krijg je een korting van 25 euro op de newborn fotoshoot!

Daarnaast kan je kiezen tussen verschillende zwangerschapsjurken! Ontdek ze allemaal hier.

Kindjes tot 7 jaar

Het is fantastisch om kinderen te fotograferen. Ze zijn zo puur, eerlijk en vrij, iets waar je niet kan naast kijken in foto’s. Heerlijk om deze eerlijkheid en spontaniteit dan ook aan je muur te hangen of als album cadeau te geven aan oma of opa.

In Tike’s studio is het mogelijk om fotoshoots tot 3 kindjes te houden (max. 7 jaar).


Op locatie

Zwangerschapsfotografie

Wil je toch net dat tikkeltje meer tijdens je zwangerschapsfotoshoot? Wat dacht je ervan om dit speciaal moment vast te liggen op jouw favoriete plek? Een bospadje in volle herfstglorie, een knus hoekje bij jouw thuis of toch nog iets anders? Samen bekijken we wat jou de mooiste foto’s oplevert.

Ook hier kan je de zwangerschapsreportage combineren met een newborn fotoshoot. Zo krijg je een korting van 25 euro op de newborn fotoshoot!

Gezinnen

Je gezin is je levenswerk waar je trots op bent. En dat verdient een mooi portret! Een familiereportage gebeurt steeds op locatie in een ongedwongen sfeer. Misschien een plek waar jullie graag picknicken of gaan wandelen? Een locatie waar jullie mooie herinneringen aan hebben?

Tike vereeuwigt deze herinneringen graag voor jullie op foto. We creëren enkele mooie portretten van het hele gezin, in een mooi kader. Ook worden er individuele portretjes gemaakt, liefst niet geposeerd maar wel heel spontaan. Tike legt vast hoe je echt bent.

Communie

Bij een eerste communie, plechtige communie of lentefeest hoort een kaartje! Een communieshoot gaat door op een locatie naar keuze. Deze fotosessie duurt ongeveer 1 tot 1,5u. Er worden spontane foto’s gemaakt die gebruikt kunnen worden voor uitnodigingen en bedankkaartjes. Indien gewenst, kan er ook een album opgemaakt worden. Een blijvende herinnering aan een speciale dag! Het is een investering in je herinneringen voor later! 

Princess for a day

Soms organiseert Tike fotoshoots voor echte prinsessen! Like onze facebookpagina want hier worden de data bekend gemaakt! Deze shoots gaan enkel door bij droog weer! Bij regenweer wordt er een nieuwe datum gezocht.

Voor een aantrekkelijke prijs van 79 EUR/kind, wordt jouw kleine meid omgetoverd in een echte prinses!  Er wordt gebruik gemaakt van mooie jurken, de meisjes krijgen een lichte maquillage en we maken foto’s op een prachtige locatie.

Daarbovenop krijg je nog twee vergrotingen 20×30 die je mag uitkiezen uit ongeveer 10 foto’s die tot in de puntjes worden afgewerkt. Wens je nog foto’s of andere producten bij te bestellen, kan dit uiteraard.


Ik wens graag meer info!