Over Tike Photography

 

“Een professionele fotoshoot is een waardevolle investering in blijvende herinneringen”

Fotografie is begonnen als hobby en uitgegroeid tot een job die ik dagelijks met heel veel plezier en passie doe.

Ik ben een super trotse mama van een dochter Lisa en een zoon Laurens. Mijn man is mijn grootste supporter, steun en toeverlaat. I Love them! 

Ik blader zelf nog regelmatig in de fotoboeken van vroeger en floep: daar is mijn geheugen terug 🙂 Aangezien m’n lange termijn geheugen me soms in de steek laat, ben ik toch heel dankbaar dat ik me dingen kan herinneren aan de hand van foto’s.

Ik zie steeds meer en meer mensen die vluchtige foto’s nemen met hun smartphone, maar niet meer stil staan bij de schoonheid van het moment. Alles moet snel, maar er wordt vergeten dat je deze foto’s soms ook weer snel kwijt geraakt. Een professionele fotosessie duurt weliswaar wat langer dan een klik met je smartphone, is een grotere investering maar je krijgt er zoveel meer voor terug in kwaliteit en herinneringen. Jouw foto’s worden ook jarenlang bewaard dus niet getreurd als er eens een harde schijf crasht: I got your back :-)!

Ik probeer op maat van de klant te werken. Ik neem dus steeds wat tijd om je beter te leren kennen, zodat ik een goede indruk van je wensen en verwachtingen krijg. Alles kan besproken worden: van locatie tot soort fotoshoot tot afwerking en extra’s zoals het opmaken van kerstkaartjes, canvassen, andere wanddecoratie of kwaliteitsvolle albums.

Bij Tike Photography kan je terecht voor fotoshoots van klein tot groot: newbornfotografie – baby- en kinderfotografie, familie of gezinsfoto’s, zwangerschapsfotografie en communiefoto’s, en niet te vergeten: huwelijksfotografie. 

Tot snel!

X Tike

P.S. Mijn echte naam is Kristel, maar Tike voor de vrienden. Een roepnaam die ik te danken heb aan mijn lieve oudere broer. Omdat ik een goed persoonlijk contact met mijn klanten belangrijk vind, mogen jullie mij ook Tike noemen!

When you buy something from an artist
you are buying more than an object.
You’re buying hundreds of hours of errors and experimentation.
You’re buying years of frustration and moments of pure joy.
You’re not buying just one thing,
You are buying
A piece of a heart,
A piece of a soul,
A piece of someone else’s life…