Over mij

Tike Fotografie - Fotograaf in Brecht en om geving

Fotograaf in Brecht

Ik ben Kristel, Tike is mijn bijnaam 🙂

Wat begon als een hobby is uitgegroeid naar een job die ik dagelijks met hart en ziel doe: het is mijn passie!

Wil je graag meer weten over mij? Lees het hier…

Ik ben een gelukkig getrouwde vrouw die nogal perfectionistisch is. Ik vind geen rust als niet alles tot in de puntjes in orde is. Ik ben mama van twee prachtige kinderen, Lisa en Laurens… ze zijn mijn grootste trots! 

Ik hou van koken en als ik er veel tijd voor heb (wat niet altijd het geval is), kan ik er echt van genieten om nieuwe dingen uit te proberen want hier thuis gaat de liefde ook zeker door de maag!

Vind je me niet achter mijn camera, computer of kookpot, zal ik waarschijnlijk ergens op het tennisveld fladderen. Daar kan ik echt die 10-tallen tabs die open staan in mijn hoofd, even uitzetten en dit is voor mij mijn grootste uitlaatklep.

Ik hou van de zon en heb veel minder voeling met ons typisch Belgisch weertje. Enkele jaren geleden kochten we een huisje in het zonnige Nerja in Zuid-Spanje. Aangezien mijn zus en haar gezin naar daar zijn verhuisd, heb ik zo de gelegenheid haar regelmatig te bezoeken. In tussentijd wordt het huis verhuurd als vakantiewoning.

Verder ben ik heel dankbaar voor de talrijke vrienden en kennissen en probeer ik echt in mijn vrije tijd mijn contacten zoveel mogelijk te onderhouden. Ik ga dus heel graag iets eten of drinken om bij te keuvelen.

Meer en meer worden vluchtige foto’s genomen met de smartphone, en eerlijk: die mobieltjes doen hun werk maar toch is het niet te vergelijken met de kwaliteit van professionele foto’s. 

Een professionele fotosessie zorgt voor echte kwaliteit, herinneringen die voor altijd blijven. Bovendien zorgt mijn stijl voor mooie warme foto’s in ongeposeerde stijl. Ik fotografeer jullie zoals jullie echt zijn. Een gezinsshoot is dan ook de ideale moment om eens echte qualitytime door te brengen met de kinderen.

Ik werk op maat van de klant en ik neem dus steeds wat tijd om je beter te leren kennen, zodat ik een goede indruk van je wensen en verwachtingen krijg. Alles kan besproken worden: van locatie tot soort fotoshoot tot afwerking en extra’s zoals het opmaken van kerstkaartjes, canvassen of andere wanddecoratie of kwaliteitsvolle albums.

Zelf boeken we tweejaarlijks een fotoshoot bij een collega fotograaf om zo nieuwe gezinsfoto’s te laten nemen omdat ik het zo belangrijk vind mooie herinneringen te hebben voor mijn kinderen later. En dan maak ik ook voor elk jaar en elke grote reis een foto album. Want eens de foto’s op de computer staan, kijk je er amper nog naar terug.

Zo, dit is Tike in het kort… voor de lange versie, zal je me eens als fotograaf moeten inhuren 🙂