Communie- en lentefeest fotografie

Je kind doet zijn eerste communie, vormsel of geeft een lentefeest en daar horen uiteraard communiefoto’s bij!  Tike Fotografie specialiseert zich in spontane kinderfotografie. Geen stijf gedoe maar een hele leuke herinnering.  Reserveer je plekje voor communie- of lentefeestfotoshoot  tijdig want dit is een drukke periode. → Scroll verder naar beneden en prik je datum.

De fotoshoot plannen we ongeveer 6 weken op voorhand in.  Kies zelf je datum via het formulier onderaan. Hou best meteen ook rekening met een  reservedatum. Met het weer weet je nooit. Moesten de data niet goed uitkomen voor je, bel ik je op en zoeken we samen naar een gepaste datum.

Ik heb zelf al een aantal hele leuke locaties geselecteerd. Willen jullie liever zelf een locaties uitzoeken, dan kom ik met veel plezier naar daar! 

communiefotograaf Brecht, Antwerpen

Communieshoot/Lentefeestshoot

Voor professionele en spontane communiefoto’s ben je aan het juiste adres! 🙂 

Ik zorg ervoor dat je kind niet stijf hoeft te poseren voor zijn communie- of lentefeestshoot. We maken er een leuke uitstap van met veel interactie en plezier! Ik fotografeer je kind zoals hij/zij is op een leuke en creatieve manier.

Communiekaartjes

Bij een eerste communie, vormsel of lentefeest, hoort een kaartje! 

Ik maak voor jullie, indien gewenst, een ontwerp voor zowel uitdeelkaartjes voor de klasgenootjes als communiekaartjes die voor de familie een mooi aandenken zijn. 

Wens je graag nog andere fotoproducten, dan kan daar ook voor gezorgd worden!

In de meeste pakketten zit zelfs heel mooie luxe album inbegrepen met de foto’s van de shoot.

Datumprikker