Communie- en lentefeest fotografie

Je kind doet zijn eerste communie, vormsel of geeft een lentefeest en hier horen uiteraard communiefoto’s bij! Op zoek naar een communiefotograaf voor deze belangrijke mijlpaal in het leven van je kind? Tike Fotografie specialiseert zich in kinderen: groot en klein. Reserveer voor communie- en lentefeestfoto’s tijdig want dit is een drukke periode. 

Ik probeer ongeveer 6 weken voor de grote dag de foto shoot in te plannen. We zijn natuurlijk afhankelijk van het Belgisch weertje en daarom worden er altijd twee data vastgelegd voor de fotoreportage. 

Ik help jullie om de perfecte locatie te vinden. Hebben jullie zelf al een locatie voor de foto’s, dan kom ik met veel plezier naar daar! 

Benieuwd naar de verschillende pakketjes? Hier vind je alle informatie onder reportages op locatie.

communiefotograaf Brecht, Antwerpen

Communieshoot/Lentefeestshoot

Voor professionele en spontane communiefoto’s ben je aan het juiste adres! 🙂 

Ik zorg ervoor dat je kind niet stijf hoeft te poseren voor zijn communie- of lentefeestshoot. We maken er een leuke uitstap van met veel interactie en plezier! Ik fotografeer je kind zoals hij/zij is op een leuke en creatieve manier.

Communiekaartjes

Bij een eerste communie, vormsel of lentefeest, hoort een kaartje! 

Ik maak voor jullie, indien gewenst, een ontwerp voor zowel uitdeelkaartjes voor de klasgenootjes als communiekaartjes die voor de familie een mooi aandenken zijn. 

Wens je graag nog andere fotoproducten, dan kan daar ook voor gezorgd worden!

In sommige pakketten zitten zelfs heel mooie luxe albums inbegrepen met de foto’s van de shoot.

communiefotograaf Brecht, Antwerpen

Datumprikker