Huwelijksfotograaf

Warme en ongedwongen trouwfoto's

“De mooiste dag van je leven”

Op de mooiste dag van je leven wil je een fotograaf met je mee hebben die helemaal bij je past. Bij Tike Photography hoef je niet stijf te poseren. Ik zorg voor ongedwongen beelden met echte connectie en fun. Mijn foto’s zijn warm van kleur en ik zoek altijd naar prachtig licht om te gebruiken in de foto’s.

Bij Tike Fotografie kan je terecht voor zowel een klassieke trouwreportage als voor een huwelijksreportage in het buitenland, ook wel ‘destination wedding‘ genoemd. Ik ga met heel veel plezier mee naar waar jullie je ja-woord geven!

fotoshoot huwelijk

Klassieke bruidsreportage

Dankzij de reportagestijl krijg je een compleet overzicht van je dag. Van het klaarmaken van de bruid en/of bruidegom, de traantjes tijdens de ceremonie en die gekke, dansende nonkel tijdens het avondfeest.

Destination wedding

Ga je trouwen in het buitenland? Een idyllische strandbruiloft, of een romantische ceremonie in een eeuwenoud kasteel,… Ook voor foto’s op verdere locaties kan je terecht bij From Tike With Love. Contacteer ons voor meer informatie en tarieven. Voor een destination wedding werkt Tike steeds met een offerte op maat.

bruidsfotograaf antwerpen