Huwelijksfotograaf

Huwelijksfotograaf

Warme en ongedwongen huwelijksfoto's

“De mooiste dag van je leven”

Jullie gaan trouwen!? Proficiat! Jullie zoeken een huwelijksfotograaf? Top: hier ben je op het juiste adres! Op de mooiste dag van je leven wil je een huwelijksfotograaf met je mee hebben die helemaal bij je past. Bij Tike Fotografie hoef je niet stijf te poseren. Ik zorg voor ongedwongen beelden met echte connectie, emoties en heel veel fun! Mijn foto’s zijn warm van kleur en ik zoek altijd naar prachtig licht om te gebruiken in de foto’s.

Bij Tike Fotografie kan je terecht voor zowel een klassieke trouwreportage als voor een huwelijksreportage in het buitenland, ook wel ‘destination wedding‘ genoemd. Ik ga met heel veel plezier mee naar waar jullie je ja-woord geven! Wist je dat ik zelf getrouwd ben in Spanje? Ik kan het iedereen aanraden moest je deze keuze overwegen!

Wat kost een huwelijksfotograaf?

“Voor ieders budget”

Als huwelijksfotograaf besef ik dat een huwelijk een bepaald budget vraagt en niet voor iedereen hetzelfde is. Ik werk met verschillende pakketjes zodat het voor iedereen mogelijk is om één van de mooiste dagen in hun leven prachtig gefotografeerd te hebben. Elk pakket is afhankelijk van het aantal uren dat ik aanwezig ben op jullie trouw en elk pakket bevat een prachtig huwelijksalbum! Ik wil dat jullie nog lang nagenieten van jullie foto’s en regelmatig iets hebben om echt vast te pakken. Een album is zoveel meer dan een USB stick met foto’s : die computer haal je niet meteen boven als je wil stoefen met je foto’s: een trouwalbum wel! 🙂

Ben je benieuwd naar de pakketjes voor huwelijksfotografie? Bekijk ze hier!

Ben je benieuwd naar wie ik ben? Lees het hier!

Neem je graag een kijkje naar mijn huwelijksfoto’s? Hier moet je zijn!

Wat is mijn werkwijze als huwelijksfotograaf?

“persoonlijke aanpak”

Het is heel belangrijk dat je als huwelijksfotograaf een klik hebt met je koppel! Je bent getuige van één van de intiemste, meest kostbare momenten in het leven van een verloofd koppel. Daarom kom ik met heel veel plezier eerst vrijblijvend langs om kennis te maken, jullie dag te overlopen en al jullie wensen te bespreken. Ik neem ook wat voorbeeld albums mee zodat jullie een goed beeld hebben van wat ik als eindproduct lever. Jullie huwelijksfoto’s verdienen het om op de mooiste manier gepresenteerd te worden.

Ik ben een huwelijksfotograaf in Brecht maar ik reis met plezier het hele land door! Dus don’t worry als jullie aan de andere kant van het land wonen. 

Een trouwreportage vraagt concentratie, vooruitzicht en creativiteit. Ik moet elk moment vangen, inspelen op wat er gaat gebeuren, je wil die belangrijke kus absoluut niet missen! 

Daarenboven vind ik het belangrijk om vooral emotie vast te leggen. Uiteraard horen de familieportretten erbij maar als we dan samen even op pad gaan voor de fotoshoot van bruid en bruidegom, probeer ik me van mijn creatiefste kant te laten zien. Ook als jullie het niet merken, doe ik er alles aan om originele, sfeervolle en creatieve trouwfoto’s te maken. 

Eens jullie huwelijksdag erop zit, begint voor mij nog een serieuze taak: het afwerken van jullie foto’s. Ik probeer de dag na jullie huwelijk al een preview te plaatsen op social media. Ongeveer twee weken na jullie trouwdag lever ik een leuke slideshow af die jullie al kunnen tonen aan al wie jullie lief is. En ten laatste 6 weken na het huwelijk zijn alle foto’s klaar. Deze worden dan nog verwerkt in een prachtig luxe album maar in tussentijd kunnen jullie de foto’s al downloaden en naar al jullie gasten sturen.

Zijn jullie verloofd en hebben jullie trouwplannen? Ik kom graag eens langs voor een vrijblijvend gesprek. Hier kan je me een berichtje sturen.

 

huwelijksfotograaf Brecht, Antwerpen

Klassieke TROUWReportage

Dankzij de reportagestijl krijg je een compleet overzicht van je dag. Van het klaarmaken van de bruid en/of bruidegom, de traantjes tijdens de ceremonie en die gekke, dansende nonkel tijdens het avondfeest.

Destination wedding

Ga je trouwen in het buitenland? Een idyllische strandbruiloft, of een romantische ceremonie in een eeuwenoud kasteel,… Ook voor foto’s op verdere locaties kan je terecht bij Tike Photography. Voor een huwelijksreportage in het buitenland – destination wedding – werk ik steeds met een offerte op maat.

Contacteer me voor meer informatie.

bruidsfotograaf antwerpen